miércoles, 9 de enero de 2008

VIOLENCIA DE GENERO?











Esta es mi cuarta entrada, y creo que no ha despertado mucho interes, si me guio por las visitas efectuadas, que pone "cero". Pero la meva familia, esta molt contenta de que hagi pres aquesta opcio per plasmar totes les meves dubtes queixes, etc que en aquesta vall de llagrimes surten cada dia...




Raro es el dia que no llegim o veiem per els noticiaris, que una nova victima cau en mans de la seva parella. Pero avui, he sentit que una parella del mateix sexe a assassinat a l'altre...Es clar, he reflexionat, es que son parella, segurament amb papers dels jutjat, dient que estan cassats igualment que un home i una dona, segons les lleis actuals del partit que mana, pero, en pregunto? si un home mata a la seva dona o parella se li denomina, violencia de génere, com es diu quan un home mata al seu home o parella? No es pot dir violencia de génere pq son el mateix genere, violencia de.... que? Es per tipificar-ho sabeu?

1 comentario:

Montse dijo...

Mami! Jo si que et llegeixo, i ja t'he posat als "Favoritos" perquè estic trobant força interessant tot el que escrius. Ja veuràs com d'aquí a no gaire vas tenint més lectures...si encara sortiràs a les notícies i tot!!