jueves, 31 de enero de 2008

Augment de la pensió a les víduesEstimat Blog:


Ara fa molt dies que no ens parlàvem, no per manca de ganes, sinó perquè cada dia veig temes interessants per publicar, i al cap de poc temps, apareixen noves noticies, que supleixen a les anteriors...i així passen els dies. Pro, avui, parlant amb la Tere, m'he quedat de pasta de moniato... A ella que fa molts anys que es vídua, li han augmentat, 20 euro!. encara no arriba als 500 euros mensuals.. I m'ha parlat del cas de l seva mare. Ella, (la mare) es vídua també des de fa moltissims anys i cobrava 250 euros, com que no arribava als minis, li feien el gran favor de donar-li un complement de 230 mes. Per tampoc arriba als 500 Euros.


Ja podeu imaginar,que amb aquesta quantitat desorbitada la Sra. i els 6 fills que tenia no arribava a final de mes i va tenir que posar-se a treballar a tres bancs a jornada partida. Ara aquesta Sra. te 82 anys, fregava els despatxos dels bancs i segons l'estat no tenia dret a una jubilació, pq no feia jornada sencera... total que gracies a les gestions dels seus familiars han aconseguit que cobri una petita jubilació! jajajajjaj!!! però no plorar...es de 130 euros mensuals. Però ara be l'estafa del desgovern nostre, com que cobra el plus de 230 pq no arriba a una pensió digna, donç li diuen: si cobres la jubilació, et descontem, el plus!!! total que Virgencita que me quede como estoy".


I pensar que el el sr. Saura, comunista igual que la seva estimada parella, cobren diàriament entre els dos 600 euros DIARIS!!!!(tenin en compte que la plebe cobrem com a molt, 50 euros al dia) perquè ells han de menjar cada dia, vestir bona roba, anar de vacances i fer-se uns bons regals,i també guardar para el dia de mañana, però la resta de població, que es morin de gana, que vagin despullats i estiguin tota la seva trista vida, sense parar mai, això no importa, que ens votin que es la seva obligació, nosaltres som els amos i vosaltres sou els ESCLAUS DEL SEGLE XXI!PD. Conec a una rumana, que treballa tots els dies, tots els dissabtes i els diumenges també i nomes fa 15 dies l'any de vacances...jo no se com els emigrants encara tenen ganes de venir a treballar a Espanya.Fins la propera estimat blog

No hay comentarios: